BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 31 May 2012

hari sedihhh :'( wuuwuu.

Hyee :) haari ney demam + selesmaa :/ perghh! ak mau jalan esok , mudah-mudahan sihatt. gaduhh? lagii. sedihnyaa ak dgn gaya kau . Ego + ego ! ngammm , duadua ndamau mgalah , sdaa lah skg ak tgah ****** xbolee kau fhm ? cubaa la kau pjuk , sdaa tau mood ak mcm @#$%^&* nda pndai fham lagi , :/ ndaa pa laa , mngkin slaah ak kn ? huhh! ak trimaaa wooo , k laa lastt updatee :* muahh!

Sunday, 27 May 2012

makkkk! ak rindu dia :(

hyeee :) assalammualaikum. k masuk 2harii sdaa cuti :( already misshim! 2hari mcm 2tahun . huh. tadi dapat jumpa dia d 1b ngan family , napaa laa kami jmpa? bkin tambah rndu tau! ohshitt! then dgarr mama dia ckap " mngkin klau mama pulg smnanjung . xpulg sbah lagi " perghh , klau bolee trkluar airmata dpan mama , nasib buatt'2 gilaa sejaa. makk! ak rinduu diaa. time dia call tgah malam , dgarr tul suara dia nngis , mcm'2 jgaa jadi hariney , gaduh tanpa prkara biasaa :( nyway , tuhan tolong jagakan dia spnjang kami tidak bersama :( ILOVEYOU!

Saturday, 26 May 2012

Hari yang menyakitkan hati :(

ASALAMMUALAIKUM DAN SELAMAT MALAMM :) muahahahahah! lek lerrr, jm12.53 am. dan ak mc jadi bururng hantu! wkakakaka~ pa tidakk , dri tgahari smpai malam tdurrrr! hahahha. happy HOLIDAY GUYSS! muahh *: stepak di lendoo . okayy !
sudaa lah kemarin lastt sch :( nduu bh.pkirr di layan betul'2 . luangkan masaa bersama lah knon , sekali tgok tda pun :/ how fuck him! hahahha , oppss!sori mulut celuparr. sakit hati + sedih + benci ak tgok kt prmpuan th , bukan main macm dia sejaa gf nyaa. dimana adaa mizan , mesti adaa deaa! HATEYOUU! ak di kasii biarr sejaa , snggp lagi dea smaa kawan'2 deaa @ a.k.a smaa itu prmpuan jgaa! shitt! nasib adaa ayui , dea fham prasaan ak , prmpuan mana xjeless wei dh tgok mcm th . mcm tunggul dohh! mcm mnta prhatian jaa ak d mata c +++++++ mau ayui pnggil bru mau dtangg , adaa sebab jgaa ak cmbru , bukan nya suka'2 ... hmm , tpi 1jam stngah sejaa kami brsamaa ;( ndaaa pa lahh.aslkan adaa , sudaa lah 2mnggu ndaa jmpa , bgney pla d buatt nya , ndaa pa lahh. ak memg slalu bgneyy sdaa :./ TERIMAKASIH .
ini AILIN mungkin kan ? ndaa pa , ak ndaa mara atau jeaoluss kalau ailin sma mizan , sbb ailin tau jgaa mcmmna prsaan ak , sori ailin

terkejutnyaa ak tgok gmbarr ney! sorii kalau adaa org trbacaa post ak ataupun kawan dia , smpaikan salam ak smaaa c alyaaaaaa :(

Friday, 25 May 2012

sukan TARA -.- n my special day.


hyee guyss :) ILOVEYOUU! d sekolah kami adaa sukan taraa -______- sangatt meboringkan u know! hottt sangatt'2 . apaa bole buat , demi kami sayang c Loh Kok cheangg , snggup kami! wkakakkaa -.- hahahhaa
n this night 25/mei/2012 my monthsery 8months wif HA :) aww~ iloveyouu setepak! klaaa . nak tidoo,esokk adaa sekolahh :) SALAMM

Sunday, 13 May 2012

AKU RINDUU DIAAAAAAAAAA :(

hey guyssss :) ILOVEYOUU , terimakasih NURIN ADLINAAAAA :) kasii pnjam fon kt mizan , wlaaupun sekejap , legaa hati ak dgarr suara diaa , btapaa rndu nyaa ak dkat diaa :( mau mati ak gneyy , ndaa pa dugaannn . dgarr sekejap jaa pn brbungaa sdaa hatii akk , tpi tetap jgaa ak rnduu diaaaa ::(( cbaa lah klau adaa org fham prsaan ak neyy , fuhhh :( ak buatt'2 ketawaa sejaa tyme call dia maka mata ak b'airr sdaa , ndaa ak dpt thann , nnti sedihh pla deaa klau dgarr ak nngisss , ak menaip ney pn kluar'2 sdaa airmataa akk :( fuhhlamakk , dugaan yg prlu ak hadapii :(

Saturday, 12 May 2012

ak rinduu diaaaaaaa :( HAMIZAN AKRAM.

ASSALAMMUALAIKUM :)  heyy thereee :) lama sudaa tidaaaa update blggerr , sbukk wif exaamm :) makkk! ak rnduu diaaa :(( fon dea mama dea ambl untk deaa blajarr , nda paa la ak fhamm gak.wlaupun kami ndaa bcontact ak ttp txt dea SELAMAT MALAM , MORNINGG n klau jalan mstii ak txt wlaupun pendingg :( SEDIHH akkk weee. ndaa pa pgorbanan smntara , ak ttp syangg dea slamanyaa , dugaan buat kami bduaa , harap kami kekal :) doakan kamii yaa yg membacaa ney.ILOVEYOU HM . 25/5 kamii 8bulan ^^ weee , happy gilerr ak kat diaa , sepaa xsyangg. mcm'2 kami kngsii bsama , scond tyme ak dpatt org gneyy,harap jodoh kami panjangg :) sampai disini sahajaaa :) SEKIAN.